Սպագետի ագլիո, օլիո և պեպերոնցինո
Պատրաստել 20 րոպե
Բաղադրիչներ
- 400 գ սպագետտի
- 2 չիլի պղպեղ
- 8 մեխակ սխտոր ձիթապտղի յուղ թարմ հարթ տերև մաղադանոս
- Պարմեզան
- աղ
Պատրաստման Եղանակը՝
- Եփել մակարոնեղենը ըստ փաթեթավորման ցուցումների:
- Չիլի պղպեղը կտրատել, հեռացնել սերմերը։
- Ձիթապտղի յուղով տապակի մեջ տապակել կտրատած սխտորը մինչև ոսկեգույն դառնալը;
- ավելացնել չիլի պղպեղը և 5 ճաշի գդալ մակարոնի ջուր:
- Ավելացնել եփած մակարոնեղեն; համեմել աղով և շաղ տալ թակած մաղադանոսով:
- Մատուցել քերած պարմեզանով։